Els veïns de Paterna ja poden sol•licitar el Xec-Bebè

Els veïns i veïnes de Paterna poden sol·licitar a partir de demà dimecres, 29 de juny el Xec-Bebè a l’Ajuntament. Després de publicar-se hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de l’edicte d’aquesta convocatòria d’ajudes municipals, totes aquelles famílies paterneres que tinguen, adopten o acullen a un nou fill/a des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2016 poden acollir-se a aquesta subvenció, que té un import de 300 euros i és de caràcter universal.

 

Aquells que estiguen interessats a demanar el Xec-Bebè, hauran d’omplir una sol·licitud, que es pot descarregar de la web de l’Ajuntament de Paterna www.paterna.es o recollir en les oficines del SIAC, i presentar-la per Registre d’Entrada acompanyada de la documentació que indiquen les bases reguladores.

 

Una vegada registrada, l’Ajuntament avaluarà i verificarà el compliment dels requisits, resoldrà l’ajuda per decret i es posarà en contacte amb el beneficiari/a perquè passe a recollir els xecs. “Es tracta de 10 xecs per valor de 30 euros cadascun, que tindran una validesa de 4 mesos des de la seva emissió i que es podran canviar en els comerços locals adherits a aquesta iniciativa i que el seu llistat es lliurarà en mà a més d’estar publicat a la web municipal”, ha explicat la regidora de Comerç, Eva Pérez.

 

“Amb aquesta ajuda, l’equip de govern socialista volem reconèixer a les famílies paterneras l’important esforç econòmic que suposa el naixement/adopció i/o acolliment d’un nou fill/a i ajudar-los en aquests primers mesos i, al mateix temps, contribuir a promocionar i desenvolupar el comerç local”, ha assenyalat la regidora.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *