Èxit de la jornada informativa sobre Garantia Juvenil a Alcàsser

archivo_000La jornada informativa sobre Garantia Juvenil dirigida als  joves d’Alcàsser que busquen treball va comptar amb una gran assistència. Els joves van rebre informació directa, concreta i molt útil  per part  del director de l’oficina del Servef de Silla, Pedro Valero, i els seus tècnics Maria Pellicer i Juan Ignacio Corencia.

Van  descriure que és i per què es beneficiós  que estiguen inscrits al programa de Garantia Juvenil. Concretament se’ls va informar dels requisits  i  dels continguts de la plataforma d’inscripció on-line de la web de la Garantia Juvenil. També dels recursos i facilitats que el personal de l’oficina del SERVEF de Silla posa al seu abast per a facilitar-los la inscripció.

També se’ls ha informat de tots els aspectes que intervenen a l’hora  de trobar  treball.  Des de saber redactar el curriculum vitae mes adequat, les diferents formes de búsqueda activa,  aprendre a superar amb èxit una entrevista de treball o la importància de rebre orientació laboral personalitzada.

Però  aquesta jornada no acaba ací. Des de la Regidora d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alcàsser continuem treballant per a que aquestes eines puguen servir per a reduir l’elevada taxa d’atur juvenil entre els joves d’Alcàsser. Així en breu informarem sobre el pròxim Taller d’informàtica aplicada a la busqueda activa de treball.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *