Èxit de participació en la jornada d’entrenaments al Circuit de Motocròs de Massamagrell

El dissabte 25 de març, el Club de Motocròs del Barri de la Magdalena va organitzar un esdeveniment. Es va disposar tot per a l’ocasió: es va arreglar i es va regar el terreny, es va posar a la disposició de totes les persones que van assistir un servei de bar. Es va preparar una paella i es continue amb els entrenaments a la vesprada.

Des de fa uns mesos, la nova directiva del Club s’està esforçant per millorar la traçada del circuit amb l’objectiu de fer-la més assequible per a tots els públics, ja que a causa de la seua dificultat era molt complicat convocar a pilots de tots els nivells. Des de juny, els seus esforços s’estan centrant a donar a conèixer el circuit i potenciar la pràctica d’aquest esport a Massamagrell.

La directiva del Club de Motocròs portava temps preparant aquesta quedada i la convocatòria va ser un èxit d’assistència, acudint aproximadament 50 pilots. Entre ells estava la pilot eivissenca Susana Marí. Amb 22 anys i des de els 4 pujada a una moto competeix en el Campionat Nacional de Féminas, i entrena i intenta reivindicar la seua posició de dona corredora dins del món de Motocròs concebut com un esport tradicionalment d’homes.

L’alcalde, Paco Gómez, va voler assistir a l’esdeveniment, i va lliurar uns trofeus en forma de medalla als més xicotets: “És molt important potenciar l’esport entre els més joves, sobretot quan es tracta de modalitats com el Motocròs, que no són tan populars com unes altres. Per a nosaltres és molt important donar a conèixer que en el Barri de la Magdalena tenim l’oportunitat de practicar aquest esport, gràcies a l’esforç del Club de Motocròs”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *