Exposició de pintura col·lectiva Culturarte a Rafelbunyol

L’Ajuntament de Rafelbunyol i l’associació Culturarte presenten una exposició de pintura col·lectiva a La casa de la Cultura. En la mostra, que s’inaugurarà aquest divendres 11 de maig a les 19.30 hores i estarà oberta al públic fins al 20 de maig, participen catorze artistes d’aquesta associació cultural.

Aquesta exposició està formada per artistes amb trajectòria com Pepe Ivars, Adrián Momparler, Ana Ibañez, Concheta Montenegro, Francisca Iztueta, Paco Puchalt, Isabel Sánchez, Jesús Manuel Moreno, Juan Martínez de Lejarza, Luisa Paz, Mariví Fito, Pilar Viviente, Toni Api i José Bautista. Els quals tornen de nou a València després de moltes altres exposicions en llocs com Bétera, Puçol, Segorbe, Alaquàs, Benicarló o Xàbia.

Una mostra on els artistes ens proposen un passeig a través de les experiències viscudes, amb escenes plenes de color i llum, combinant diferents estils, tècniques i temes. Una col·lecció de pintures de mitjà i gran format que tenen l’interés de reflectir una part de la nostra existència, on trobem obres sobre llenç, taula, metacrilat, metall, a l’oli i acrílic, des del realisme a l’abstracció geomètrica.

L’horari de visita és de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores i diumenges de 10 a 14 hores.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *