Inaugurada la 6a edició de la Ruta de la Tapa ‘Urban Platja Alboraia’

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, acompanyat per membres de la Corporació Municipal, ha inaugurat la sisena edició de la Ruta de la Tapa ‘Urban Platja Alboraia’, una reconeguda iniciativa que promociona el sector hostaler en l’àmbit comercial, gastronòmic, turístic i d’oci. D’aquesta manera, els màxims representants de l’Ajuntament d’Alboraia han pogut gaudir de part les propostes que els participants han preparat per a l’ocasió.

Durant el recorregut, el primer edil del consistori va poder agrair l’esforç i la participació als hostalers, així com va animar als primers assistents a continuar gaudint de la 6a edició de la Ruta de la Tapa ‘Urban Platja Alboraia’ al complet.

Els veïns, les veïnes i qualsevol visitant que vulga gaudir de la localitat té a la seua disposició un total de 20 tapes, cadascuna amb beguda per 2,50 euros. Aquesta quantitat es troba repartida en les 3 zones d’Alboraia: el nucli urbà, Port Saplaya i, com a novetat d’enguany, La Patacona, llocs en els quals gaudir d’aquesta iniciativa de divendres a diumenge del 13 al 29 d’abril.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *