Intercomparses vestirà els carrers de Paterna durant les desfilades de moros i cristians

La regidora de Tradicions, Cultura i Foc,de Paterna Paqui Periche, ha anunciat que la Federació de Intercomparsas de Paterna vestirà per primera vegada els carrers de les desfilades durant la Gran Nit Cristiana i Habita els pròxims 20 i 21 d’agost.

“Gràcies a un vallat amb teles a banda i banda dels carrers que formen el recorregut, es proporcionarà major solemnitat a les desfilades”, han assenyalat des de  la direcció d’Intercomparses, al que han afegit que “les estructures que s’empraran podran utilitzar-se en altres esdeveniments com a processons o cercaviles falleres”.

La regidora Paqui Periche ha assenyalat que “des del moment en el qual se’ns va suggerir aquesta innovació, vam veure amb bons ulls que s’aplicara aquest mateix any a la desfilada de moros i cristians”.

D’altra banda des de la Federació, també han recordat que per tercer any consecutiu, es posarà a la disposició de tots els veïns i veïnes seients en primera fila per a poder gaudir de les desfilades de moros i cristians de Paterna en el tram comprès entre el Auditori Antonio Cap i l’Ajuntament.

Membres d’Intercomparses estaran els pròxims dimarts 9 i 16 d’agost de les 9 a les 13 hores en la Plaça del Poble i dijous que ve 11d’agost de 19 a 21 hores en la Plaça Major, per a oferir les “cadires festeres” a canvi d’un donatiu de dos euros.

Els diners recaptats es reinvertirá en els boatos de les Capitanies de l’any que ve. A més, les cadires que queden buides s’oferiran als assistents el mateix dia de les desfilades.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *