Juanma Ramón afirma que Compromís s’opondrà a modificacions del PGOU que signifiquen més rajola

El portaveu de Compromís per Paterna s’ha referit a l’anunci fet ahir per Sagredo i Intu sobre la creació de llocs de treball al megacentre comercial. Reproduint les declaracions de l’actual alcalde, quan en 2013 titulava “Nos opondremos a modificaciones del PGOU que signifiquen más ladrillo, aunque lo disfracen de falso empleo”

«El risc de crear falses expectatives als aturats i aturades del municipi, de la mà del promotor britànic ja li va eixir cara a Lorenzo Agustí», asevera Compromís, i «ara resulta incomprensible que un alcalde socialista reedite aquesta propaganda referint-se a un projecte que no està encara aprovat i que, d’altra banda no depén de l’ajuntament la seua aprovació».

Més quan, el mateix Sagredo qualificava convenis urbanístics semblants de “mentida habitual” i “reality show”quan es feia la foto el seu antecesor. Preferim al PSOE que criticava “ las falsas promesas laborales del PP en referencia a los 2.000 empleos que iba a crear la llegada de IKEA, a los 4.000 trabajos que traerá Puerto Mediterráneo e incluso a los 70.000 que ha anunciado que supondrá la utópica Zona Franca”, afegeix el partit valencià.

«Sagredo criticava al Partido Popular per les falses promeses laborals, en març de 2015 i ara segueix el mateix modus operandi per a prometre una creació d’ocupació fictícia» conclou Compromís per Paterna.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *