Juanma Ramón: «Sagredo no és un #BotànicLover»

Fent honor a la campanya que esta utilitzant Sagredo, Compromís afirma que «l’últim atac d’este a una Conselleria, el situa una volta més a la contra de les polítiques més progressistes i socials del govern de la Generalitat».

Per al portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, «Resulta indignant que un Alcalde critique que una conselleria vullga invertir més de 2 milions en un Parc Natural que va a abraçar el nostre poble, convertint-lo en un enclau únic dins de les àrees metropolitanes».

«Per als habitants de Paterna, viure envoltats d’un Parc Natural és molt millor que viure envoltat d’autovies col·lapsades i de Barrancs artificials i Centre comercials. I això l’alcalde no ho sap veure. Ell assoles vol abraçar les polítiques de la dreta, les polítiques que els valencians i valencianes ja estem farts de suportar. Un alcalde empenyat en dur la contra al seu Consell, amb polítiques encaminades cap a la depredació del territori sense fí, sense pensar en les properes generacions», afirmen des de Compromís.

«Ni tan sols pensa en les actuals, no sap vore com l’apertura d’ Intu significaria la desaparició de la majoria d’autònoms. Mentre ven artificialment la suposada protecció del comerç i l’autonom, presenta al·legacions contra el PATSECOVA (el pla del Consell del Botanic per a protegir precisament al xicotet comerç enfront dels grans mostres comercials)», asseguren desde Compromís.

Estes últimes eixides es sumen a la negativa a autoritzar el centre de menors de Montecanyada, «qué passarà amb els menors sense el centre que no vol fer al costat de sa casa?». Es pregunten a la coalició valencianista.

«Una suma de contradiccions polítiques i ideològiques que massa a sovint esta situant l’Ajuntament en polítiques contràries al Govern del Botànic, al més pur estil de» verso libre» que practicava el seu demandant Lorenzo Agustí», afigen.

«Costa imaginar eixes cares dels seus companys de partit que veuen la «deriva dretana» de Sagredo com un símptoma de desubicació ideològica del propi Partit Socialista», diuen des de Compromís.

«Ximo Puig no ha d’estar content amb Sagredo, i no perquè sempre haja anat en la seua contra, si no perquè desvirtua les polítiques de canvi que significa el govern del botànic, i això al final és deixar a Paterna fora del tauler polític del canvi Valencià, asegura Juanma Ramón.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *