La 10K Divina Seguros Alboraya recapta prop de 8200 euros per a seguir lluitant contra el càncer

La vuitena edició de la 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer,, celebrada el passat 29 de juny, ha recaptat prop de 8.200 euros que es destinaran a la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia per a seguir investigant i lluitant contra aquesta malaltia. En total, en les vuit edicions celebrades fins hui, la xifra ascendeix a 70.200 euros. Aquesta 10K s’ha convertit en una de les proves que més diners obté en proporció a la participació.

Quasi 1.900 runners (la xifra més alta dels últims anys) es van inscriure a aquesta cita solidària que, en aquesta ocasió, a més, presentava una important novetat: l’homologació del traçat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme. Luis Félix Martínez i Marta Esteban, tots dos corredors del Serrano Club de Atletismo, es van proclamar vencedors d’aquesta carrera que s’ha convertit en un referent del calendari atlètic estival.

Mini 10k Alboraia

D’altra banda el dia 28 de juny van tenir lloc les carreres infantils no competitives, aquestes proves estan dirigides a xiquets i xiquetes des d’1 fins a 14 anys. En l’esdeveniment van participar prop de 190 runners infantils que es van repartir entre diferents grups segons l’edat i el recorregut.

La 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer està organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia, la Junta Local contra el Càncer d’Alboraia, carreraspopulares.com i Socarrat Studio i compta amb el patrocini principal de Divina Seguros.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *