La música antiga i valenciana protagonista durant el mes de novembre a Alaquàs

La música antiga i valenciana ha sigut sens dubte la protagonista durant el mes de novembre a Alaquàs, amb la celebració d’una nova edició del Cicle de Concerts de Tardor.

El dissabte 24 de novembre a l’Audirori Nou d’Alaquàs tenia lloc el concert de Santa Cecilia de la Unió Musical d’Alaquàs que posava fi a aquesta última edició consolidada com un dels actes culturals amb més trajectòria i importància d’Alaquàs.

La programació prevista per a la celebració del XXIV Cicle de concerts començava el passat 4 de novembre amb l’actuació de l’Agrupació Comarcal “Els Majors de l’Horta Sud” en un concert que es va celebrar al Castell d’Alaquàs. Una cita que, cinc dies després donaria pas al concert homenatge a Ernest Lluc amb l’actuació del guitarrista Toni Colotí a la sala Xemeneia, al Castell.

El programa continuava el diumenge 11 de novembre amb l’actuació del Grup l’Olivar que va convocar un nombrós públic al Claustre del Castell. El dissabte 17 de novembre li tocava el torn a l’Orfeó Polifònic d’Alaquàs, que va convocar al públic a la Parròquia de l’Assumpció.

El Certamen d’enguany forma part dels actes de celebració del centenari de la declaració del Castell d’Alaquàs com a Monument Històric Artístic Nacional. Es dóna continuïtat així a aquesta cita amb la música antiga i valenciana que s’ha convertit en tot un referent amb més de 20 anys d’història.

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *