La piscina d’estiu de Paiporta, una de les primeres en obrir les seues portes

La piscina d’estiu de Paiporta obri aquest dissabte 10 de juny a les 11.00 hores la seua activitat, que es perllongarà fins al 3 de setembre. La instal·lació, sobre la que s’operaren importants millores l’estiu passat, tindrà un horari d’11 a 19 hores de dilluns a divendres, i d’11 a 20 hores els dissabtes, diumenges i festius.

Els i les menors de 3 anys entren debades a la piscina, mentre que les xiquetes i xiquets menors de 14 gaudiran de preu reduït (0,90 euros de dilluns a divendres i 1 euro diumenges i festius). Les persones adultes podran accedir entre setmana per 1,60 euros, mentre que dissabtes, diumenges i festius el preu de les entrades serà d’1,90 euros. Les entrades per a jubilats, jubilades i pensionistes van dels 1,20 als 1,90 euros. També hi ha rebaixa per a les persones posseïdores de carnet jove, que pagaran 1,20 euros per a accedir-hi.

Altra opció és treure’s abonaments de 10 banys, que en el cas dels i les menors de 14 anys costarà 6 euros, pels 10 euros de l’abonament per a adults, i els 8 euros dels jubilats i posseïdors i posseïdores de carnet jove. Els abonaments són vàlids per als dies entre setmana, a excepció dels festius.

Al llarg de l’estiu, la piscina d’estiu de Paiporta celebrarà, a més, quatre festes aquàtiques amb inflables en dates encara per determinar, així com una master class d’aquagym. Aquestes activitats seran gratuïtes per als usuaris de la piscina. Les dates de les activitats es donaran a conèixer amb antelació en els diferents canals de comunicació de l’Ajuntament de Paiporta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *