La Pobla de Farnals inicia la desafectació de la platja Sud del port

L’Agència Valenciana d’Aigua ha contactat amb l’Ajuntament de la Pobla de Farnals per a tramitar la desafecció de la platja Sud del port, una demanda realitzada per la regidoria de Turisme des de l’inici de la legislatura.

De moment esta regió del litoral no està considerada com a zona de platja, però el consistori presta els mateixos serveis que en la plata Nord, els quals inclouen banys públics, servei de socorrisme i vigilància policial. Una vegada acaben els tràmits, el tram passarà a formar part del catàleg de platges de la Generalitat i deixarà de ser qualificat com a bocana del port.

L’Agència Valenciana d’Aigua ha realitzat anàlisis periòdiques en esta zona i són suficientment bons com per a declarar la platja Sud apta per al bany. Així, la Pobla de Farnals podrà optar a la consecució d’una segona Bandera Blava i altres acreditacions turístiques en este punt que, a més, és molt adequat per a les famílies amb xiquets i xiquetes, ja que no presenta d’onatge gràcies a la proximitat dels dos espigons.

“Els tràmits iniciats amb l’Agència Valenciana d’Aigua són una excel·lent oportunitat perquè la Pobla obtinga nous guardons que certifiquen la qualitat del nostre nucli costaner”, ha declarat Emili Gómez, regidor de Turisme.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *