L’Ajuntament d’Alboraia reforça amb una llanxa motora el salvament en les platges

El Consistori augmenta el servei de salvament i socorrisme en les platges de Patacona i Port Saplaya amb la incorporació d’una nova llanxa motora. Al costat de la nova embarcació a més de reforçar el servei es millorarà la vigilància en la costa.

«El treball en les nostres platges és constant. Seguim augmentant en la qualitat i la quantitat dels serveis perquè tant els veïns, les veïnes i els turistes puguen gaudir de tot el nostre municipi com si estigueren en la seua pròpia casa», comenta l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, que al costat de la regidora de Platges, Raquel Casares i el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastián Torres, van visitar el nou material.

L’equip de salvament i socorrisme d’enguany, en la Patacona i en Port Saplaya, està format per un equip d’un coordinador, 20 socorristes, quatre patrons d’embarcació, quatre conductors i quatre Diplomats Universitaris en Infermeria. A més el grup compta amb el reforç de joves beneficiaris de la Dipu et Beca, amb estudis relcionats amb infermeria, a auxiliar d’infermeria i fisioteràpia.

El personal dels llocs de socorrisme atén consultes, realitza cures, presta el servei de bany adaptat, vigilància amb llanxa i el d’ambulància.

D’altra banda, la policia local d’Alboraia a més de coordinar les accions de salvament i socorrisme, també patrulla pels passejos marítims i per l’arena de les platges, augmentant els efectius tant de seguretat evitant possibles robatoris com col·laborant en la detecció de possibles problemes de salut.

Bandera Qualitur en la Patacona i Port Saplaya

La Conselleria de Turisme va atorgar el passat 9 de juliol la bandera Qualitur que reconeix la qualitat turística de les instal·lacions i serveis de les platges del municipi d’Alboraia.

D’aquesta manera, Patacona i Porta Saplaya mantenen la certificació de les platges amb la Q de qualitat turística atorgada per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, ICTE, que va obtenir la localitat en 2018 i enguany manté després de superar amb èxit l’auditoria corresponent al primer seguiment.

Informació turística a peu de platja

D’altra banda les platges de la Patacona i Port Saplaya tenen un servei d’atenció turística situat en els passejos marítims. L’horari d’atenció en ambdues oficines Tourist Info és de dilluns a dissabte d’11 a 15 hores i de 16 a 19 hores i els diumenges d’11 a 15 hores.

En els punts d’atenció qualsevol visitant podrà conéixer de primera mà qualsevol tipus d’informació turística relacionada amb el municipi, com les rutes per l’horta o la gastronomia tradicional de la localitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *