L’Ajuntament de Rafelbunyol inicia una consulta ciutadana sobre diversos aspectes del municipi

L’Ajuntament de Rafelbunyol realitza una consulta ciutadana on els veïns i veïnes podran pronunciar-se sobre diferents aspectes del municipi, mitjançant un qüestionari de modalitat presencial i online.

Instal·lacions esportives, programes d’ocupació, activitats culturals, instauració d’un carril bici, o l’eliminació del tràfic de vehicles per la plaça de l’Ajuntament, són algunes de les qüestions que conté la consulta ciutadana, llançada per l’Ajuntament de Rafelbunyol, perquè la ciutadania es pronuncie sobre els aspectes que prefereixen o li preocupen de la localitat.

Des de hui i fins al 15 de juny, el poble tindrà a la seua disposició les paperetes per a participar en aquesta consulta a l’edifici de l’ajuntament, Llar del Jubilat, Centre Social, Centre Sanitari, l’EPA, la Biblioteca i el Poliesportiu Paco Camarasa, així com unes urnes per dipositar-les una vegada omplides.

La ciutadania també pot participar en aquesta consulta mitjançant la seua versió online, que pot trobar a la pàgina web de l’ajuntament (www.rafelbunyol.es).

La mencionada consulta forma part del projecte de participació ciutadana “Rafelbunyol amb tu”, que l’ajuntament durà a terme els pròxims mesos per tal de millorar la presència del veïnat en la gestió de la localitat.

En paraules de Fran López, alcalde de l’Ajuntament de Rafelbunyol “aquesta consulta solament és el primer pas d’una nova manera de governar i gestionar el nostre poble, que d’ara en davant reforçarà la participació real dels veïns i veïnes, perquè Rafelbunyol solament pot ser la suma de totes i tots”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *