L’alcalde de Paterna es reuneix amb els grups polítics després de prorrogar-se els pressupostos

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, es reunirà entre hui i demà amb tots els grups polítics amb representació municipal en el ple. Aquest matí ha mantingut una trobada bilateral amb la portaveu del PP, Flor María Villajos, el regidor de Compromís, Carles Martí i el regidor de Ciutadans, Jorge Ochando. Demà estan citats la portaveu de Paterna Sí Puede, Beatriz Serrano i el portaveu d’Esquerra Unida, Javier Parra.

 

El primer edil ha signat aquest matí el decret d’Alcaldia pel qual, de forma automàtica, els comptes de 2015 s’han prorrogat al present exercici fiscal 2016. Un requisit necessari perquè els diferents departaments de l’Ajuntament puguen començar a funcionar amb normalitat i disposen de diners en cada partida pressupostària.

 

L’objectiu d’aquestes reunions ha sigut reclamar a les formacions polítiques locals mesures concretes que puguen incorporar-se als comptes del present exercici 2016. L’Alcalde, Juan Antonio Sagredo, ha valorat de forma positiva aquesta trobada “perquè permetrà un treball necessari per a aconseguir un consens sobre els comptes, que beneficiarà a tots els veïns i veïnes de Paterna”.

 

L’única formació política que va plantejar una bateria de mesures va ser el PP, encara que al enviar-les fora de termini no van poder ser tingudes en compte pel ple. Ara el primer edil ha sol·licitat a totes les formacions polítiques que treballen en l’elaboració de propostes detallades que puguen ser incorporades als comptes locals per a la seua execució.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *