Les falles 2016 ja han arribat a Paterna

Paterna va donar ahir el tret d’eixida a les seues Falles amb la tradicional Cridà a les portes de l’Ajuntament.

Centenars de fallers i falleres de les 18 comissions del municipi es van donar cita als peus de la balconada del palau consistorial per a veure com la Fallera Major de Paterna, Sheila Rodríguez i la Fallera Major Infantil, Gloria López, acompanyades per l’Alcalde Juan Antonio Sagredo i el President de la Junta Local Fallera, Goyo Buendía, animaven, amb emotivitat i alegria, a tota la família fallera i a tots els paterners i paterneres a gaudir i sentir les festes josefines.

Tant Sheila com Gloria van afirmar sentir-se emocionades per la rebuda oferida per tot el poble de Paterna que va assistir a la Cridà i, especialment, pel calorós acolliment que els van mostrar les seues respectives comissions falleres de Mariano Benlliure i Colom d’Or.

L’Alcalde de Paterna va ser l’encarregat de donar pas a les dues màximes representants de les Falles. En el seu discurs, Sagredo va animar a tots els veïns i veïnes a viure, amb entusiasme i il·lusió, aquestes festes i a compartir al costat dels més de 2.600 fallers i falleres del municipi l’esplendor, la sàtira i la germanor de “les millors Falles del món”.

EXPOSICIÓ DEL NINOT

Abans de la Cridà, a les 18:30 hores d’ahir, els fallers i falleres acudien al Gran Teatre Antonio Ferrandis on quedava inaugurada l’Exposició del Ninot, en la qual les grans triumfadores van ser les Falles Dues de Maig, que el seu ninot va resultar indultat en la categoria Major i Sant Roc, que el seu ninot ho va fer en Infantil.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *