Lliurament dels premis del XXVIII Certamen de Poemes Mare de Déu de l’Olivar

El Claustre del Castell d’ Alaquàs va acollir el passat 2 de setembre el lliurament de premis de la XXVIIIa edició del Certamen de poemes Mare de Déu de l’Olivar convocat per aquesta associació cultural per retre homenatge a la patrona d’Alaquàs i fomentar la literatura i la cultura.

En aquesta ocasió, el premi a la modalitat de poemes a la patrona d’Alaquàs el va guanyar l’investigador i exalcalde Adrià Hernández amb l’obra «Morena de l´Olivar», que va ser llegida pel seu autor visiblement emocionat. Els accésits van ser per a Mari Carmen Dolz Mingarro i Francisco Rodríguez Sánchez.

En la modalitat de poemes dedicats a Alaquàs i l´Horta Sud, va ser Natxo García Fernández amb «I demà», qui va fer-se amb el primer premi. Mariano Jurado Arcos va obtindre el segón premi amb «La Rosa de Paper» i el tercer premi va correspondre a Nieves Sáiz Eslava.

A l’acte, es va destacar la gran quantitat de treballs presentats al Certamen així com la seua qualitat artística i es va fer explícit el suport de l’organització als actes de celebració del Centenari de la declaració del Castell-Palau d’Alaquàs com a monument històric artístic.

Precisament enguany s’ha inclòs la modalitat extraordinària dedicada al Castell. Va ser l’autor local Fernando Garrido Redó amb «El Castillo es un ser vivo» qui va obtindre el primer premi, seguit per Claudia Estrada Tarasco i Miquel Lluís Rubio Domingo.

Pel que fa a l’apartat infantil i juvenil del certamen, van guanyar Rodrigo López Martínez, Santiago Sánchez March, Andrea León Villanueva, Laura Baixauli Nieto i Marta Martínez Gil.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *