Massamagrell millorarà el seu municipi gràcies al Pla SOM de la Diputació de València

La Diputació de València ha destinat a Massamagrell el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) per al bienni 2018-2019 amb un total de 354.100,44 euros. L’ajuntament ha aprofitat aquesta aportació econòmica per a determinar una sèrie d’actuacions en el municipi relacionades amb diferents àrees.

“En primer lloc, es preveu la construcció de pistes d’atletisme en el sector entrenuclis amb un pressupost de 140.000 euros, i una segona fase de construcció de vestuaris en la mateixa zona amb un pressupost de 120.000 euros. Aquestes dues actuacions es realitzaran amb l’objectiu de seguir formant la zona d’oci i esport que iniciarem al principi d’aquesta legislatura amb la construcció del camp de futbol.
D’altra banda, 45.000 euros es destinaran a la tercera fase de la rehabilitació de les voreres del Barri de la Magdalena, iniciant l’execució de les dues primeres fases al llarg d’enguany. A més, es consignarà una quantitat de 25.000 euros per a l’extensió de la Càmera Agrària que es reservarà per a despatxos i ús de les associacions.
Finalment, els 24.100,44 euros restants aniran destinats a la supressió de barreres arquitectòniques per diferents zones del municipi”, explica la regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez.
“Agraïm a la Diputació de València l’increment de recursos que ens fa arribar als municipis, ja que sense ajudes com aquesta difícilment els ajuntaments podríem realitzar tantes millores. Enguany invertirem en una sèrie de projectes que milloraran el benestar de la ciutadania i les infraestructures del municipi”, comenta l’alcalde, Pep Galarza.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *