Més de 17.200 racions degusten els participants de la Ruta de les Tapes de Paiporta

La quarta edició de la Ruta de Tapes de Paiporta ha trencat tots els registres de participació i vendes dels 23 bars i restaurants immersos en aquesta competició gastronòmica. L’esdeveniment, que va tindre lloc l’últim cap de setmana de novembre, ha suposat la venda, d’acord amb les xifres facilitades pels establiments a la regidoria d’Ocupació i Comerç, de 17.245 tapes. Aquest volum supera les14.000 tapes que es van consumir en la primera edició, fins ara, la que havia obtingut un major èxit.

Aquestes xifres de venda permeten aproximar el número de persones participants en la Ruta de Tapes. Si es compta que cada persona ha consumit cinc tapes, la participació estaria al voltant de les 3.500 persones. Si es compta amb que cada persona ha consumit quatre tapes, la xifra es dispara a més de 4.300. Quant a la mitjana de vendes de cada establiment, se situaria entre els 700 i 800 aperitius.

També s’ha trencat el registre del número de vots per a triar les millors tapes, que han determinat els premis a la més saborosa i la més innovadora. En total, s’han registrat 780 vots repartits en les 23 urnes, una per cada bar i restaurant participant. Enguany s’ha facilitat la participació amb l’establiment d’un mínim de quatre tapes consumides per a poder votar, mentre que en anys anteriors s’establia un mínim de sis.

Els premis a les millors tapes es van entregar aquest dimarts, en la Gala del Comerç de Paiporta. La tapa més saborosa ha estat la ‘Torrada Alfredo’ de Don Jamón, mentre que la més innovadora ha estat el ‘Ferrero de Foie d’ànec sobre balsàmic xoco’ del Café Cynthia.

La gala del comerç, punt de trobada per a les botigues i comerços de tot tipus, també va servir per a repartir diplomes de cursos realitzats al llarg dels últims mesos de banda dels propietaris de comerços, així com els premis del Concurs d’Ornamentació Nadalenca.

Assistiren a la gala, celebrada el passat dimarts, l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el primer tinent d’alcalde de la localitat i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal. També va estar present la representant de l’Associació de Comerç de Paiporta, Silvia Muñoz.

En el concurs d’ornamentació nadalenca, després de computar els vots a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament i l’opinió del jurat designat per l’organització, el primer premi ha sigut per a la perruqueria Kabellos, el segon ha anat a mans de Flores J. Marí, i el tercer ha sigut per a l’òptica Vistalia.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *