Morera es compromet amb els veïns de l’Empalme de Burjassot a soterrar el Metro

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat el barri de l’Empalme de Burjassot, acompanyat pel candidat a l’Alcaldia de Burjassot, Emili Altur i la regidora Lluna Àrias, per tal de conèixer de primera mà la situació que pateixen els veïns del barri. Membres de l’Associació de Veïns han explicat al síndic de Compromís els reiterats enganys del govern del PP i l’abandonament de les obres de soterrament del Metro des de fa 4 anys.

Morera ha recorregut amb l’Associació de Veïns els diferents trams de les obres de soterrament, que haurien d’haver paliat una part de l’aïllament d’este barri i que la Generalitat Valenciana, després d’haver fet la major despesa en la construcció del tunel, va decidir paralitzar-les i abandonar-les.

És per això que es va comprometre amb els veïns del barri a que el proper Govern de la Generalitat Valenciana acabarà les obres i farà que el Metro circule soterrat per este tram. «Esta és una infraestructura imprescindible per al barri de l’Empalme i per a Burjassot, que costa relativament poc d’executar, sobretot sabent que la major despesa ja ha estat realitzada amb la construcció del tunel, i que posarem en marxa en el canvi de govern que es produïrà a la Generalitat a partir del 24 de maig». «Compromís governem per a les persones, com ha quedat demostrat en els 3 anys que hem tingut l’alcaldia de Burjassot, i ho farem des de la Generalitat, acabant infrestructures com esta, que milloren la vida de les persones».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *