Neteja de la platja i les dunes de la marjal de Massamagrell, Rafalell i Vistabella

Dissabte passat, 16 de desembre de 2017, l’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, i el regidor de Medi Ambient, José Enrique Canós, juntament amb veïns del poble i un grup de scouts, van participar en l’activitat “Neteja de la Platja de Massamagrell” amb la col·laboració de les associacions Ambiens, BioAgradables, Agró, Belharra, Xaloc i Aliança per la Solidaritat València. Després d’arreplegar més de 20 borses de gran volum de residus es van realitzar diverses activitats educatives i lúdiques encaminades a la conscienciació del respecte al medi ambient i conservació de la naturalesa tot açò acompanyat d’un dia assolellat i un immillorable ambient.

“És una activitat enriquidora i no hi ha res més enriquidor que gaudir de les coses que ens envolten i conservar-les perquè els nostres fills i filles les puguen gaudir també. Des de la Regidoria de Medi Ambient agraïm la col·laboració d’aquestes associacions i sobretot a la ciutadania per la seua participació”, comenta el regidor de Medi Ambient, José Enrique Canós.

“Es tracta d’alguna cosa fonamental, les nostres platges són la nostra imatge i el que acaba en l’arena també acaba en el mar, per la qual cosa hem de ser especialment acurats. A més de la neteja també aprofitem per a parlar de conservació mediambiental i realitzar alguns tallers per part de les associacions ecologistes organitzadores,” afig l’alcalde, Pep Galarza.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *