Rafelbunyol per fi gaudirà d'uns paelleros i zona d'esplai en condicions.

Nous paellers i zona d’esplai a Rafelbunyol

La Regidoria d’Obres Públiques de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha rehabilitat per complet la zona recreativa anomenada “Camí de Lliria” habilitant un àrea de barbacoa i una altra de pícnic, per a oferir un servei de qualitat a la ciutadania que li permetrà gaudir d’unes agradables estones a l’aire lliure.

Un projecte en el qual s’han invertit 37.253’48 €, procedents del fons de Cooperació Municipal 2017 de la Generalitat i Diputació Valenciana.

L’obra, ha consistit en la demolició i nova construcció de les taules, així com la rehabilitació integral de la zona de barbacoa, instal·lant rajola refractària en els paellers amb separadors. A més, està prevista la demolició de la coberta de fibrociment (pendent de l’autorització de Conselleria). D’altra banda, s’han instal·lat banys i s’ha emplenat de zahorra artificial les zones on havia desaparegut.

Al mateix temps, l’Ajuntament a fi de mantenir-la en un adequat estat de conservació i possibilitar el seu gaudi comunal ha redactat una Ordenança que regula el seu ús. Consulta ací: https://goo.gl/d9W32Q

Així mateix, l’Ajuntament conscient de la importància de conservar els béns municipals existents per a la seua durabilitat i estalvi, ha construït un coberta d’obra en el magatzem del carrer Magdalena per a protegir els utensilis del seu interior, amb l’objectiu de la seua adequada conservació i seguretat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *