Nova edició de la 10k de Manises

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manises ha treballat conjuntament amb el Club d’Atletisme Tragaleguas en l’organització de la carrera 10K de Manises que tindrà lloc el pròxim 12 de maig amb eixida des de la plaça Rafael Atard a les 9 del matí i a continuació hi tindran lloc les carreres infantils.

 

Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez, «és important que es torne a repetir la 10k, ja que promou l’activitat física, aporta vitalitat al municipi i és un esdeveniment molt demandat per la ciutadania».

 

Aquest any, el trofeu durà el nom de Carlos Aliaga, en honor al que va ser director de Caixa Popular de Manises per la seua implicació amb la tasca social i el seu suport incondicional a aquesta carrera durant molts anys.

 

Les persones interessades en participar poden inscriure’s fins a les 23:59 hores del dia 8 de maig a través de la pàgina web www.cronorunner.com pagant 3 € o 8 € si també volen l’equipació d’entrenament. Per a més informació sobre les bases de participació https://bit.ly/2Vx8io3. També està disponible el correu electrònic 10kmanises@tragaleguas.org o el telèfon 601 21 13 87.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *