Amb motiu de la campanya d’activitats «Primavera de natura a La Costera», el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza una nova jornada d’eliminació de paleres (Opuntia ficusindica) en esta muntanyeta de la Serra Calderona. L’activitat comptarà amb la participació del club local Cor i Muntanya i la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i la conselleria de Medi Ambient. Este voluntariat consistirà a eliminar les paleres de l’entorn de l’Aljub de La Costera, un dels racons d’este paratge natural municipal on encara trobem plantes d’esta espècie exòtica invasora. La cita serà el pròxim dissabte, 19 de maig, a les 10 hores. El punt de trobada és l’aparcament de la urbanització Alfinach, ubicat al final de l’avinguda José Alfonso. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem!

Nova jornada d’eliminació de paleres en La Costera el dissabte 19 de maig

Amb motiu de la campanya d’activitats «Primavera de natura a La Costera», el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza una nova jornada d’eliminació de paleres (Opuntia ficusindica) en esta muntanyeta de la Serra Calderona. L’activitat comptarà amb la participació del club local Cor i Muntanya i la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i la conselleria de Medi Ambient.
Este voluntariat consistirà a eliminar les paleres de l’entorn de l’Aljub de La Costera, un dels racons d’este paratge natural municipal on encara trobem plantes d’esta espècie exòtica invasora. La cita serà el pròxim dissabte, 19 de maig, a les 10 hores. El punt de trobada és l’aparcament de la urbanització Alfinach, ubicat al final de l’avinguda José Alfonso. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424. T’esperem!

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *