Paiporta dóna accés als regidors de la corporació a informació rellevant de manera simultània

Les regidores i regidors de la corporació municipal de l’Ajuntament de Paiporta tindran accés a informació rellevant per a la seua tasca de manera simultània. Així s’ha decidit des del nou equip de Govern, que ha facilitat a tots els càrrecs electes de l’Ajuntament les targetes criptogràfiques emeses per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica i tramitades per la Diputació de València que habitualment fan servir els responsables de cada àrea per accedir als informes i la documentació de comissions i plens. Paiporta és de les poques localitats que han pres aquesta mesura de transparència.

La regidoria de Modernització, Transparència i Participació Ciutadana ha facilitat aquestes targetes d’accés a la plataforma de gestió de documentació per a afavorir la transparència i continuar avançant cap a una administració més sostenible, ràpida i eficient. D’aquesta forma s’evita la impressió de documentació o l’enviament de grans quantitats d’arxius per correu electrònic, a més de possibles manques d’informació en els expedients de cada assumpte que es porta a comissions o plens.

Junt amb la targeta d’accés a aquesta, la regidoria ha repartit entre càrrecs electes i personal de l’Ajuntament una memòria USB de 8 gigabytes per a que puguen emmagatzemar i transportar documentació de forma còmoda sense les despeses derivades de la impressió.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *