Paiporta ensenya als escolars ‘Com fer una falla’

El Museu de la Rajoleria de Paiporta ofereix des del passat 23 de febrer el taller ‘Com fer una falla’, pel qual passaran uns 600 escolars de la localitat fins que acabe, el proper 11 de març. En aquest taller, les xiquetes i xiquets, amb l’ajuda del personal tècnic del Museu i el professorat de cada centre, aprendran a fer una falla de tamany reduït amb les seues pròpies mans.

L’alumnat realitza el taller per classes, i cada classe s’emporta al seu centre escolar els monuments acabats. En aquest taller han participat alumnes dels col·legis Lluís Vives, La Inmaculada, L’Horta, la Guarderia Menuts i L’Escoleta d’Albal. L’activitat està pensada per aprofundir en aspectes com el treball en equip o la capacitat artística, creativa i imaginativa dels i les participants.

En la seua visita al Museu de la Rajoleria de Paiporta, els centenars participants fan també un recorregut per l’Exposició del Ninot, on estan exposades les figures més representatives de cadascuna de les 12 falles que es plantaran a Paiporta el proper dia 15 de març.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *