Paiporta rendix homenatge a l’esport local

L’Auditori Municipal de Paiporta acull aquest divendres la Gala de l’Esport, una festa de l’esport paiportí que reunirà a joves i majors practicants, i que enguany arriba a la seua dinovena edició. La cita està programada per a les 20.00 hores, i la gala comptarà amb la presència, a més, de convidats especials com el medallista olímpic David Casinos, o el campió del món de motociclisme ‘Champi’ Herreros.

Malgrat la presència d’estreles de l’esport mundial, el protagonisme en la gala serà dels esportistes locals. Es lliuraran un total de 22 premis, 16 internes entre els clubs esportius locals, tres institucionals, i tres més com per als considerats esportistes de l’any. Com és habitual, la incògnita es manté fins al moment de l’entrega dels guardons. La gala està organitzada pel Servici Municipal d’Esports que, com sempre, ha valorat tant els resultats esportius com la progressió dels diferents esportistes.

Més de 450 persones assistiran a una gala en què repartiran els seus premis 18 entitats esportives locals: El Club d’Atletisme Paiporta, Club Ciclista ADN Bikes, Club Deportivo Carmen López Molina (Middem), Club de Billar Paiporta, Club d’Atletisme Von-Hippel Lindau, Club Atlético Ciudad Paiporta, Unió Esportiva Penya Veterans Paiporta, Paiporta CF, Unión Ciclista Paiporta, Club Petanca Paiporta, Club Patinatge de Velocitat, Club de Tennis Paiporta, Club Espeleologia l’Horta Paiporta, Club de Futbol Valencia E1 Paiporta, Club de Petanca Bonabola, Club de Buceo El Polpeter de Paiporta, Club Deportivo Waliño i Club Frontenis Paiporta.

En total, 609 persones estan inscrites en les diferents activitats oferides pel Servici Municipal d’Esports, de les quals pràcticament la meitat formen part de les escoles municipals.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *