Paterna vol mostrar el camí cap a la indústria 4.0 a altres municipis

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha assistit a la sessió plenària de l’Alt Consell Consultiu en R+D+i que ha tingut lloc aquest matí en el Palau de la Generalitat Valenciana i que ha estat presidida pel president, Ximo Puig.

Juan Antonio Sagredo, l’únic alcalde present en la trobada, ha pogut dialogar amb la Sotssecretària de la conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, Eva Martínez, amb el portaveu d’Economia en Els Corts, José Muñoz, i amb la Secretària Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, María José Mira, de diversos projectes que van a desenvolupar-se a Paterna.

L’Alcalde els ha traslladat que “l’objectiu de Paterna és mostrar el camí cap a la indústria 4.0 a altres localitats, que també disposen de parcs industrials i empresarials, i que es fixen en el nostre municipi, que és referent en aquesta materia”.

El primer edil ha defensat que “l’Ajuntament de Paterna no escatimarà recursos econòmics en recerca, desenvolupament en innovació, perquè invertir en aquesta matèria és una prioritat per a l’actual equip de Govern”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *