Podem i Esquerra Unida reediten la confluència a Almàssera i presenten una candidata d’unitat

Giulia Scaduto liderarà la candidatura, amb Antonio Sánchez, portaveu de la formació morada i actual regidor d’Educació, Participació Ciutadana i Medi Ambient, en el número dos i el tercer lloc per a Dolores Nauffal, coordinadora local d’Esquerra Unida.

Les formacions Podem i Esquerra Unida han arribat a un acord per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig a Almàssera, que s’ha materialitzat en la signatura de la candidatura conjunta. L’objectiu és «continuar el camí d’unitat, transformació social i polítiques honestes d’esquerres iniciat fa 4 anys”, per al que s’ha treballat en un «programa electoral d’àmbit municipal, però que mira també cap a fora d’Almàssera per a col·locar-la com a actor rellevant en les polítiques socials, mediambientals i transformadores de l’Horta Nord».

«Unides Podem – Esquerra Unida Almàssera» serà la marca electoral que conjuminarà a totes dues forces el 28-M. La candidatura estarà encapçalada per Giulia Scaduto, activista ambiental i feminista, independent i pròxima al Cercle de Podem Almàssera. El segon lloc l’ocuparà l’actual regidor de l’Ajuntament d’Almàssera en representació de la confluència, Antonio Sánchez (Podem), mentre que ocuparà el número tres de la llista Dolores Nauffal (Esquerra Unida), coordinadora local i una històrica de la lluita pels drets socials, molt involucrada en el desenvolupament de polítiques de salut pública, «en una clara aposta per la renovació de les
polítiques d’esquerres, però amb la base ferma de l’experiència i treball realitzat durant anys anteriors”.

«Aquest acord garanteix una candidatura que aposta per una Almàssera social, ecologista, feminista i valenta a l’hora d’afrontar reptes com l’emergència climàtica o el transformar l’Ajuntament de cara a donar el major nombre de serveis possibles als seus habitants, que qualsevol veïna o veí puga notar-los al carrer, per a així afrontar amb més seguretat el seu futur”, indiquen, enfront del que consideren «un model que té por de posar en marxa polítiques decidides d’esquerres, que acaba mirant més a la seua dreta que a la seua esquerra i que empitjora amb el temps, responent només a posicionaments i estratègies polítiques de cara a aconseguir vots en les pròximes eleccions».

«L’acord entre Podem i Esquerra Unida deixa clar que la confluència i les sinergies de treball entre les dues forces són estables i per damunt d’interessos partidistes, amb el bé comú i el compliment del programa com a objectius principals. Això ens permetrà avançar cap a una Almàssera més social, sostenible, diversa i participativa, on es continue amb el treball dut a terme durant aquests 4 últims anys, com per exemple l’eliminació total del deute de més d’11 milions d’euros arrossegada durant més d’una dècada, la millora del CEIP Carraixet i la creació d’una aula gratuïta de 2 anys o la posada en marxa per fi de polítiques mediambientals, però on per fi se de un salt de qualitat cap al poble que podem ser. Una Almàssera sense por de fer polítiques d’esquerres pel què diran, un poble que cuide a les persones que l’habitem”, comenten des de la confluència.