Campionat provincial i dos subcampionats per al sènior femení d’Alaquàs futbol sala

El sènior femení d’Alaquàs futbol sala ha aconseguit fer-se aquesta temporada amb els següents títols: campiones de lliga provincial, subcampiones de lliga autonòmica, finalistes i subcampiones ‘play off’ d’ascens a segona divisió nacional i subcampeones Copa Federació.

10 mesos han bastat perquè aquestes »guerreres» guiades pel seu entrenador Juan Antonio García Iborra hagen aconseguit el que fins ara cap equip de futbol sala a Alaquàs havia assolit: un títol i dos subcampionats.

Les protagonistes varen acudir a la sala Cremona del Castell d’Alaquàs on les esperava l’ Alcaldessa del municipi Elvira García Campos, el regidor d’esports Fran Evangelista i la regidora d’igualtat Cristina Blasco per donar-los una merescuda enhorabona.

El club va voler explicar de primera mà aquesta gran experiència de la qual ha sigut partícip el seu president Fabio Ramon Casaluchi. El director del club va voler reivindicar la necessitat de recolzar al futbol femení per continuar gaudint de l’excel•lent treball que realitzen aquestes joves esportistes que són un clar exemple d’esforç i constància.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *