Primera Concentració Solidària de Talladors de Pernil a Puçol

Una idea que va sorgir de l’associació Cuina i Tradició i la Asociación de Cortadores Solidarios de España per a ajudar a altres. La primera Concentració Solidària de Talladors de Pernil se celebra a Puçol el pròxim dos de setembre en la plaça País s’ajudarà amb tot el recaptat a l’Associació contra el Càncer de Puçol.

José Romualdo Antoni Gamón ha estat participant en esdeveniments solidaris durant més de sis anys per Espanya, i va pensar que «ja era hora de portar l’espectacle a la meua casa». Per això va contactar amb l’associació Cuina i Tradició de Puçol que no va dubtar ni un moment a posar en marxa el projecte. Juntament amb l’ajuda de Pilar Barchín, Mery Cortell i l’Ajuntament van començar a plantejar aquest gran esdeveniment solidari contra el càncer.

I encara que quan es fan aquest tipus d’esdeveniments s’esperen dificultats tals com la disponibilitat de talladors de pernil, d’una localització on desenvolupar l’acte, trobar músics, voluntaris i col·laboradors, Romualdo s’ha sorprès molt gratament amb la resposta de la gent. I és que ha tingut una col·laboració tant de comerços, com de talladors inesperada, tant és així que fins i tot ha hagut de veure’s obligat a no poder convidar a tots els talladors que volien formar part d’aquesta primera edició.

La jornada serà molt dinàmica, començarà a les 10 del matí amb la preparació de la peça i neteja de la mateixa per part dels talladors, però mentrestant hi haurà una xaranga convidant a la festa pels carrers adjacents. A partir de les 11 és quan ja es podran acostar a degustar els plats de dos o cinc euros que estaran disponibles. Alhora, des de les 11 fins a les 14.30 que acabaran els mestres del pernil el seu treball, els que estan en la plaça podran gaudir d’exhibicions de ball, cant, karate, ciclisme de sala i moltes més sorpreses que es descobriran el 2 de setembre.

I per a tots aquells que a més de provar el pernil de la Yunta, Calamocha que portarà la Asociación de Cortadores Solidarios de España, podran participar en la rifa. Se sortejaran obsequis oferits per comerços i particulars, entre molts altres regals, dos pernils, dos taules de pernil, lot de ganivets, sopars, spa, etc.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *