Propostes de l’Ajuntament d’Alaquàs per Tots Sants

Durant la nit d’ànimes, el pròxim dijous 1 de novembre, es farà un itinerari nocturn teatralitzat pel centre històric. Es tracta d’unes tradicions d’Alaquàs per a aquesta nit tan assenyalada dins el calendari religiós. Es recuperen així antics costums de la Vila, amb tocs de capanes i una visita guiada al Museu Parroquial de l’església de l’Assumpció.

El punt de trobada serà a la plaça de l’església de l’Assumpció el dia 1 a les 19:30 h. Es tracta d’una activitat gratuïta on cal inscripció prèvia.

La inscripció es pot fer als telèfons 645987382 o 625062599, també és possible al correu electrònic evamartinez @ viaheraclia . com

El divendres dia 2 de novembre, a les 11 del matí es realitzarà una activitat dins la campanya «Espanta la por: Per Tots Sants, monstres valencians».

Està dirigida a xiquetes i xiquets que tenen entre 6 i 12 anys. Aquesta activitat “Més carasses i menys carabasses” servirà per a conèixer als monstres valencians a la biblioteca.

Com que a banda de escoltar contes, també es realitzarà un taller, l’aforament és limitat. Es per això que cal inscripció prèvia a la biblioteca.

Aquesta inscripció pot fer-se en horari d’atenció de la biblioteca, de 10 a 13:30 i de 16 a 20 h, o al telèfon 961 519 417.

Aquestes activitats estén incloses dins la campanya «Espanta la por!» 2018.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *