El Puig acull les I Olimpíades de la Mancomunitat de l’Horta Nord

Els valors olímpics de l’excel·lència, l’amistat i el respecte seran presents el proper diumenge 3 de desembre al poliesportiu La Pedrera del Puig de Santa Maria amb la celebració de les I Olimpíades de la Mancomunitat de l’Horta Nord.
L’esdeveniment esportiu, que enguany estrena la seua primera edició, és organitzat pel club i escola de triatló TriDimonis i compta amb el patrocini de la Mancomunitat de l’Horta Nord.
La trobada aplegarà centenars de xiquets i xiquetes de dos a setze anys provinents dels deu municipis que conformen la Mancomunitat de l’Horta Nord: Puçol, El Puig, Rafelbunyol, La Pobla de Farnals, Massamagrell, Massalfassar, Museros, Emperador, Albuixech i Albalat dels Sorells.
L’objectiu dels jocs esportius és fer gaudir de l’esport i fomentar els seus valors entre els més menuts. «És una olimpíada per a fomentar l’esport. No és competitiva», assenyalen els organitzadors.
Els joves esportistes podran participar en proves d’atletisme, de llançament de jabalina, salt de longitud i llançaments de pilota. A tots ells se’ls donarà un obsequi de record d’aquell dia.
Per al regidor d’Esports Fernando Checa «els valors olímpics ens ajuden a ser millors persones en tots els àmbits de la nostra vida i és fonamental fomentar-los des de la infantesa».
El regidor assenyala que «per al Puig és tot un honor participar en la celebració dels jocs i que tinguen lloc en un poliesportiu municipal com La Pedrera, que compta amb les millors instal·lacions perquè els xiquets estiguen còmodes i gaudisquen de l’esport».
Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *