Quart de Poblet publica en la seua web els contractes menors

L’Ajuntament de Quart de Poblet té actiu un apartat específic del Servei de Contractació en la pàgina web municipal, en el qual a la publicació dels contractes de major envergadura s’uneix la dels contractes menors, en els quals la legislació no exigeix publicitat ni lliure concurrència. Es tracta d’una de les mesures d’implementació de la Llei de Transparència, que el ple va acordar ahir consolidar i reforçar, comprometent-se a mantenir la publicitat del contracte i les seues característiques després de l’adjudicació.

La moció, presentada per Compromís i aprovada per unanimitat després de les aportacions del Grup Socialista, contempla també ampliar la base de dades existent ja, de manera que els proveïdors interessats puguen inscriure’s com a oferents de serveis a l’administració municipal, que determina les adjudicacions valorant amb criteris objectius la capacitat, àmbit d’actuació i experiència de cada empresa o particular.

A fi d’avançar en l’aplicació de la Llei de Transparència, l’Ajuntament està elaborant una Ordenança de Transparència, Accés a la Informació i Reutilització, i ha articulat una Comissió Tècnica de Transparència. 

Com van reconèixer ahir tots els grups amb representació en el ple, l’Ajuntament de Quart de Poblet s’ha convertit en referent en matèria de Govern Obert, que engloba Transparència, Participació i Col·laboració Ciutadana, com així ho reconeixen altres institucions i entitats públiques i privades. El municipi va ser el primer a tenir una Regidoria de Govern Obert, que dirigeix Juan Medina, va rebre el Premi Anual de l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa i està col·laborant estretament en aquest moment en el desenvolupament del Pla Estratègic de la Diputació de València.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *