Quart de Poblet retira en un temps rècord la publicitat electoral

La principals artèries de Quart de Poblet han clarejat sense amb prou faenes rastres de la publicitat electoral, ja que l’Ajuntament va iniciar anit la retirada de banderes, banderoles i pancartes, una vegada conclosa la convocatòria d’eleccions generals del 20 de desembre. 

D’aquesta forma, la il·luminació nadalenca i la campanya de promoció del comerç local recupera el protagonisme que li correspon en aquestes dates, en les quals tant l’Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) com l’Ajuntament han engegat iniciatives que incentiven les compres en tendes tradicionals del municipi. 

Per cada deu euros de compres en tendes tradicionals quarteras, realitzades entre l’1 i el 30 de desembre, el consistori està lliurant entrades per a la projecció de la pel·lícula ‘Paddington’ en l’Auditori Molí de Vila. Les passades es faran el 4 de gener, a les 11.30, a les 17 i a les 19 hores. 

El bescanvi d’entrades (es lliuren un màxim de 4 per tiquet i DNI) es pot fer fins al 30 de desembre en el Departament de Consum (centre municipal polivalent, carrer Joanot Martorell, 40), de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores. Aquesta campanya s’uneix a la qual realitza l‘Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), amb diversos sorteigs d’1.000, 500 i 250 euros per comprar en els comerços associats a l’entitat. 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *