Rafelbunyol dona la benvinguda als veïns i veïnes del poble agermanat Roumazières-Loubert

Rafelbunyol, amb el seu Comité d’Agermanament i la Corporació Local al capdavant, van donar la benvinguda ahir als veïns i veïnes del nostre poble agermanat Roumazières-Loubert.

 

El projecte d’agermanament entre Rafelbunyol i Romazières-Loubert continua consolidant-se amb aquesta visita, després del viatge, el passat mes d’abril, de l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de la Primitiva de Rafelbunyol a la localitat francesa on va oferir un concert.

 

A les 20 h arribava la comitiva francesa, formada per la directiva, el capità i els jugadors del Football Club Charante Limousine, l’alcalde de Roumazières, Jean Michel Dufaud, representants de l’ajuntament, el president de la mancomunitat de les Terres de Haute Charante, Christian Faubert, i dirigents i famílies membres del Comité du Jumelage de Roumazières.

 

Un total de 55 persones que vénen a gaudir d’uns dies de convivència amb els veïns i veïnes de Rafelbunyol i a participar en un torneig triangular amateur de futbol, que tindrà lloc demà, dissabte 1 de juny, al Poliesportiu municipal entre els equips Football Club Charente Limousine (FCCL), Rafelbunyol C. F. i Torrefiel Atlétic C. E.

 

La benvinguda oficial es va celebrar al saló d’actes de la Casa de la Cultura, on varen poder gaudir d’una mostra de les nostres tradicions gràcies a l’actuació de l’Associació de Folklore Valencià de Rafelbunyol.

 

Posteriorment, l’alcalde, Fran López, va dirigir unes paraules en francés a la delegació de Roumazières-Loubert, agraint-les la seua visita i desitjant-les que gaudeixen del nostre municipi i totes les activitats programades per ells i elles.

 

A continuació, es va cridar a l’escenari, una per una, a totes les persones que formen part d’aquesta delegació per a obsequiar-les amb un regal de part de l’Ajuntament de Rafelbunyol.

 

Acabat l’acte de benvinguda, les dues delegacions agermanades degustaren, en el Bar de la Casa de la Cultura, una selecció de productes típics valencians.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *