Rafelbunyol obri la fase de consulta pública de l’esborrany de la seua Estratègia de Transparència i Publicitat Activa

L’Ajuntament de Rafelbunyol obri la fase de consulta pública de l’esborrany de la seua Estratègia de Transparència i Publicitat Activa per a 2019, amb la finalitat de rebre les aportacions de la ciutadania en aquestes matèries i incorporar-les abans de la seua aprovació.
Les aportacions dels veïns i veïnes podran realitzar-se fins al 22 de juliol mitjançant el recent Portal de Participació Ciutadana de Rafelbunyol, el qual l’ajuntament també està fent servir per a dur a terme els seus primers pressupostos participatius.

L’Estratègia Anual de Transparència i Publicitat Activa de Rafelbunyol 2019 recull els objectius i actuacions d’enguany per a continuar avançant cap a un govern i una administració cada vegada més transparents i oberts, des d’una clara perspectiva d’orientació a la ciutadania, i es basen en els resultats obtinguts d’un exhaustiu diagnòstic dut a terme durant els darrers mesos.

Segons Fran López, Alcalde de Rafelbunyol “que ens estem prenent molt seriosament la incorporació de la perspectiva del Govern Obert a l’Ajuntament de Rafelbunyol és una realitat, i així ho evidencien les importants actuacions tant de participació ciutadana com de transparència que estem duent a terme, dues matèries que, a més, pensem que han d’anar de la mà. En aquest sentit, l’estratègia de transparència d’enguany té un important enfocament transversal orientat a la ciutadania, amb actuacions de promoció de la transparència dirigides a les veïnes i veïns i també participatives, com és aquesta fase perquè la ciutadania realitze les seues aportacions en matèria de transparència”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *