Rosa Castell d’Alaquàs, nova varietat floral

A la Sala Xemeneia al Castell d’Alaquàs va ser presentada ahir  una nova varietat floral que du per nom la Rosa Castell d’Alaquàs i que ha sigut credada per la viverista Mati Ferrer.

La iniciativa va nàixer amb la finalitat de convertir aquesta rosa en una icona dins del món de la flor i rememorar, al mateix temps, la data històrica de la celebració del centenari del Castell com a Monument Històric Artístic. A la cita va assistir l’Alcaldessa d’Alaquàs Elvira García Campos junt a la resta de regidories.

La Rosa Castell d’Alaquàs destaca de la resta per complir amb les propietats necessàries per poder ser catalogada com a rosa de qualitat: flor senzilla, colors vius, dissenyada per reflorir en totes les estacions de l’any i capaç de sobreviure davant absència temporal d’aigua.

Cinc anys han sigut necessaris per a crear la Rosa Castell d’Alaquàs. Una varietat que ja ha participat a diversos certàmens a nivell nacional aconseguint dos guardons: u a Barcelona i un altre a Madrid.

En breu començarà a comercialitzar-se.  Les veurem tant als parcs públics com a jardins particulars. Rosa moderna i amb nom propi: la Rosa Castell d’Alaquàs.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *