Silla acull la I Jornada Salut en Totes les Polítiques

La promoció de la salut de la població a la Comunitat Valenciana és una de les línies estratègiques d’acció principals incloses en l’IV Pla de Salut 2016-2020 de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Seguint aquesta linia de treball, l’Ajuntament de Silla en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat universal i Salut Publica i la Federació Valenciana de Municipis i províncies, van organitzar dimarts passat la I Jornada Salut en Totes les Polítiques, un espai dedicat a l’intercanvi d’experiències de promoció de la salut a nivell local dirigida principalment a ajuntaments, centres de salut pública, i professionals involucrats en accions i processos comunitaris de promoció de la salut.

En aquesta jornada, van tenir lloc dues taules debat, on diferents municipis, van poder exposar les seves bones pràctiques i experiències en promoció de la salut.

A la jornada, van assistir entre altres Ana Mª García García. Directora General de Salut Pública, Vicent Gil Olmedo. Secretari General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, la regidora de Benestar Social i Salut Pública, Trini Martinez i l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá, qui va voler destacar en el seu discurs de clausura «l’esforç que realitza l’Ajuntament de Silla, fomentant accions efectives de promoció de la salut en totes les seves polítiques, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les seves veïns i veïnes»

Amb aquesta Jornada, contínua l’impuls de la XarxaSalut, una xarxa de municipis dirigida al desenvolupament de programes integrals, intermunicipals i intersectorials en l’àmbit de promoció de la salut.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *