Socorrisme i Policia Local rescaten a una dona esvaïda en l’aigua en la platja de La Pobla de Farnals

El Servei de Salvament Marítim i la Unitat Policial de la Platja de La Pobla de Farnals realitzaren ahir una intervenció conjunta per a rescatar a una dona, d’uns 50 anys d’edat, que va patir un esvaïment a la mar a uns pocs metres de la vora. Els fets ocorregueren cap a les 13 hores a la platja Nord, quan el socorrista es va adonar que una persona romania estesa a l’aigua. Va actuar amb rapidesa, desplaçant el cos fins l’arena i realitzant les maniobres de primers auxilis, en les quals també col·laboraren un metge i un zelador que gaudien d’un dia de platja.

Immediatament es van personar els agents de la Policia Local de la platja, així com la infermera del Servei de Salvament Marítim i personal sanitari del Centre de Salut, ubicat a pocs metres de l’emplaçament. La unitat policial va facilitar l’accés de l’ambulància, que va traslladar la dona inconscient fins a l’hospital Clínic.

Alguns usuaris de la platja manifestaren a les autoritats que la persona accidentada estava cuidant a una persona major, per la qual cosa es va coordinar un dispositiu per a buscar-la. El Servei de Salvament va rastrejar la mar amb una moto d’aigua i els agents policials interrogaren els banyistes. Finalment, la localitzaren a l’arena baix d’una ombrel·la i li traslladaren els fets ocorreguts. La Policia Local va contactar amb familiars d’aquesta persona, veïna de La Pobla de Farnals, que es feren càrrec de la situació.

Segons fonts consultades per l’Ajuntament, la dona rescatada es troba fora de perill en el centre hospitalari, però en observació donat que va tragar una important quantitat d’aigua. “Cal destacar la bona coordinació del Servei de Socorrisme i de la Policia Local davant esta actuació, que han intervingut amb diligència i rapidesa davant una emergència, i que han oferit un excel·lent tracte de proximitat per a assistir a totes les persones implicades”, ha destacat David Gallego, cap de la Policia Local de la Pobla de Farnals.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *