Taekwondo i Patinatge, reinen a la Gala de l’Esport a Paiporta

Paiporta va celebrar aquest divendres la XIX Gala de l’Esport, en què dos taekwondistes i una patinadora han obtingut els premis ‘Esportistes locals de l’any’, els màxims guardons que atorga l’Ajuntament a través del Servici Municipal d’Esports. La Campiona Autonòmica de Patinatge Artístic, Carla Allueva, i la Campiona Autonòmica de Taekwondo en categoria absoluta, Sandra Cabel, han guanyat el premi a millors esportistes en majors de 16 anys, mentre que el taekwondista Campió d’Espanya en cadets, Iván Soriano, ha sigut elegit com el millor esportista menor de 16 anys.

La Gala de l’Esport de Paiporta va congregar a vora 450 persones a l’Auditori Municipal. Un any més, es va convertir en la gran reunió de l’esport paiportí, que va comptar amb dos convidats de luxe. D’una banda, l’atleta paralímpic campió del món David Casinos, elegit com a exemple de superació de les dificultats i l’impuls continu de millora, i el campió del món de moticiclisme Manuel ‘Champi’ Herreros, qui va recollir el premi institucional al pilot Jacopo Cretaro.

A més dels premis als i les millors esportistes locals, cada club esportiu de Paiporta va destacar a un dels seus membres, i es van entregar els premis institucionals, que cada any serveixen per a reconèixer la tasca d’entitats i persones col•laboradores amb el Servici Municipal d’Esports.

En aquest 2015, foren mereixedors d’aquests guardons Miguel Gil Monteagudo, el pilot del club de moticlisme Carmen López, Jacopo Cretaro, italià resident a Paiporta i campió autonòmic en categoria Open600 sub-17 i absoluta amb tan sols 15 anys, i el membre del departament de comunicació i imatge de l’Ajuntament, Manolo Rodríguez. També es va realitzar un homenatge pòstum a Ramón Martí Martínez, històric president del Club Billar Paiporta, mort recentment.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *