‘Travessant el blau’ en la platja de Puçol es consolida a l’augmentar la participació

La segona edició de ‘Travessant el blau’ va reunir a la platja de Puçol el passat 5 d’agost a 263 nadadors en les modalitats de 800 i 2.000 metres. L’esdeveniment “va transcórrer sense incidències mèdiques i es va comprovar que el dispositiu de seguretat funcionava correctament”, ha afirmat Sergio Rada, director d’una prova en què han participat més veïns del municipi que l’any anterior.

En total, es van repartir 40 trofeus, ja que hi havia diferents modalitats de nade i categories distintes segons l’edat i el gènere dels participants. “Les crítiques han sigut molt bones”, ha comentat Sergio. A més, “el mateix dia va venir gent a inscriure’s”, ha afegit.

Així mateix, tot i que una dona es va sentir indisposada i un home va patir una estirada, les mesures de seguretat van propiciar que la situació es resolguera sense problemes. Sergio ha destacat que enguany “s’ha apuntat més gent de Puçol que l’any passat”. A pesar de la calor, no hi ha dubte que els veïns van disfrutar d’un dissabte passat per aigua.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *