Un any més, la nit de disfresses de Rafelbunyol sense incidents

L’operatiu especial de seguretat establit per la Policia Local de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha resultat un any més tot un èxit, i ha permés als assistents d’altres localitats i als veïns i veïnes de la nostra, gaudir de una nit de festa tan especial com aquesta, amb tranquil·litat.

Prop de 10.000 persones van participar ahir en la nit de disfresses, l’acte més multitudinari de les festes populars de Rafelbunyol que, de nou, ha transcorregut sense incidents greus gràcies al gran desplegament de Cossos i Forces de Seguretat que, coordinats per la Policia Local de Rafelbunyol, han treballat pel manteniment de l’ordre públic i la seguretat ciutadana, gràcies a la seua anticipació i reunions prèvies per a vetlar per una seguretat a l’altura de les circumstàncies.

El dispositiu especial de seguretat, dut a terme conjuntament per la Policia Local i la Guàrdia Civil –i en el qual també han participat la Policia adscrita a la Generalitat, Protecció Civil i Personal Sanitari– ha funcionat al 100%.

La coordinació del dispositiu de seguretat, el de tràfic i el sanitari ha garantit la integritat física dels participants conjugant el divertiment i la circulació de vehicles i vianants amb tranquil·litat fent d’aquesta jornada una gran nit de disfresses marcada per la diversió.

El coordinador del dispositiu, el Cap de la Policia Local de Rafelbunyol, Santiago Salvador, ha afirmat que «el dispositiu de seguretat ha tornat a ser un èxit, sent la majoria dels casos atesos qüestions de seguretat ciutadana solucionades amb celeritat».

La nit s’ha saldat amb 12 confiscacions,1 detingut, 18 assistències mèdiques, la gran majoria per intoxicacions etíliques, més de 40 intervencions policials i algunes baralles aïllades frenades amb rapidesa pel dispositiu de seguretat. A més de 43 persones identificades, 30 vehicles identificats i 495 persones sense tiquet FGV.

Aquest any, com el passat, s’havia redoblat la seguretat en l’accés dels vehicles a les zones més concorregudes evitant el trànsit a aquestes.

Quant a la festa, enguany, de nou, l’Ajuntament hi ha avançat el començament d’aquesta perquè els més xicotets i xicotetes també pogueren participar i a les 19 hores, una batucada recorria el poble per animar a eixir ja al carrer, que acabà al mig del carrer Magdalena davant del photocall instal·lat per l’ocasió e immortalitzar el moment i les disfresses tan originals.

La música, les ganes de divertir-se i la imaginació a l’hora de triar disfressa van ser els protagonistes de la nit. Cérvols, personatges de conte, superherois, etc. van ballar al so de la música d’orquestra, situada davant l’Ajuntament (??)

Una celebració que s’ha allargat fins a les 6 de la matinada, moment en què l’Ajuntament, per a recobrar forces, ha repartit xocolata entre els assistents per acabar a les 7 hores amb la xaranga de la Societat Musical «La Primitiva» de Rafelbunyol posant fi a aquest popular acte festiu fins al pròxim any.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *