VI Encontre de Lectura en Veu Alta de Rafelbunyol

Les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Rafelbunyol, en commemoració del Dia Internacional del Llibre, celebraren ahir el VI Encontre de Lectura en Veu Alta de Rafelbunyol.

Un encontre lector que va comptar amb la participació de l’escriptor local, Vicent Penya, la regidora de Cultura, Alicia Piquer, alumnat de l’Escola d’Adults i participants de totes les edats des dels 8 anys fins als 84.

El saló d’actes de la Casa de la Cultura va ser escenari d’excepció d’aquest IV encontre de lectura en veu alta, organitzat per la Biblioteca Pública Municipal i l’EPA amb l’objectiu de fomentar la lectura, posant en valor el llibre com a element bàsic de coneixement, educació, cultura i oci.
Per a aquest quart encontre lector es triaren fragments de literatura clàssica i moderna, texts de creació pròpia o evocadors seleccionats de la cultura popular i cançons. L’important era llegir per a compartir i es va compartir, a més, en moltes llengües, les nostres pròpies i altres com l’anglès, l’alemanya, polonés i ilongo (un dialecte filipí).

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *