Xirivella celebra la 38a edició de la Volta a Peu

Un any més, des de la regidoria d’Esports, coordinada per Rubén Langa, junt amb el Club d’Atletisme Peus Lleugers de Xirivella, s’ha organitzat la Volta a Peu Xirivella 2019, que enguany arriba a la seua 38a edició.

La carrera es realitzarà el diumenge 14 d’abril a les 10.00 h; l’eixida serà a l’avinguda de la Constitució, i l’arribada en la plaça de la Concòrdia.

En paraules de Rubén Langa, regidor d’esports: «La Volta a Peu de Xirivella és una de les carreres populars més reconegudes del nostre municipi […], un esdeveniment molt esperat per a centenars de veïns i veïns que ixen de casa per a veure l’esport en primera línia, i per a disfrutar del dia i d’un espectacle esportiu fantàstic. L’atletisme, en esta ocasió, ix de les pistes tancades per a recórrer els carrers de la nostra ciutat».

La Volta a Peu Xirivella es tracta d’una activitat gratuïta i solidària, ja que cada participant pot col·laborar aportant 1 kg d’aliment.

A més, és imprescindible inscriure’s prèviament per a poder participar en www.cronorunner.com (les inscripcions de les categories inferiors es faran en línia de meta).

«El 14 d’abril ens veiem als carrers de Xirivella, amb sabatilles i cronòmetre les persones corredores, i en qualsevol cas, amb els pulmons i les mans preparades per a animar a base de bé!» conclou Ricard Barberà, alcalde de Xirivella.

 

Consulta el reglament a http://ow.ly/fqKO30oiWpk

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *