Xirivella posarà en marxa una oficina per a captar fons europeus i invertir-los en la població

El passat dijous 20 de juliol va tindre lloc en l’Ajuntament de Xirivella la signatura per a dos anys del contracte amb l’empresa Fundación Equipo Humano. En l’acte estigueren presents l’alcalde, Ricard Barberà, Paco Navarrete, regidor de Desenvolupament Local i Ocupació, i la representació de l’empresa, Mayka García.

La creació i posada en marxa de l’oficina de projectes, objecte final d’este contracte, pretén promoure, mitjançant la captació de fons europeus, les següents línies d’actuació: Eficiència energètica. Desenvolupament local i projectes de promoció econòmica, per tal d’oferir suport a les empreses de Xirivella. Smart city: modernització de l’administració, aproximació ciutadana, gestió més eficient dels recursos. Més altres iniciatives d’àmbit cultural i social.

En paraules de l’alcalde: «Es tracta d’una signatura molt important, ja que Europa oferix moltes oportunitats que des de Xirivella hem de conéixer i explorar. La prioritat és ampliar i potenciar les línies de treball que l’Ajuntament ja realitza, tal com l’eficiència energètica i les polítiques de la Casa de la Dona. Es tracta d’un projecte que proporcionarà resultats a mitjà i llarg termini, però el més important és que nosaltres ja l’hem iniciat».

Equipo Humano està format per un equip multidisciplinari amb gran experiència en projectes europeus, i tenen com a missió identificar i fer realitat les oportunitats de finançament generades per diferents institucions europees, prestant suport tècnic.

«Este és un projecte que suposarà noves oportunitats tant per a l’Administració pública com per a les entitats particulars. Iniciem un llarg camí i no exempt de dificultats, però Xirivella per fi, entra en el camí europeu i obri noves portes al futur», conclou Navarrete.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *