Xirivella reprendrà les obres de l’escoleta després de guanyar un pleit

La «escoleta» és una de les obres de l’anomenat Pla Confiança que va quedar paralitzada a causa dels impagaments de la Generalitat Valenciana. Esta obra va ser adjudicada fa anys i a causa de la falta de pagament del govern valencià l’empresa va decidir paralitzar-la. Posteriorment, i després d’haver cobrat les certificacions pertinents, l’Ajuntament va requerir l’inici de les obres però l’empresa va sol·licitar la resolució del contracte. A partir d’este moment, l’anterior equip de govern i empresa van entrar en un litigi que ha acabat donant la raó a l’Administració local.

En este moment, i després de rebre l’informe preceptiu i favorable del Consell Jurídic Consultiu, s’estan elaborant els informes necessaris per a la rescissió del contracte que permeta la nova adjudicació de les obres i la finalització de les mateixes.

«Estem molt contents que finalment esta obra puga eixir endavant. Per Xirivella el Pla Confiança ha estat totalment nefast. Es va renunciar a la construcció d’un auditori, igual com es va renunciar a un nou institut i van canviar les dos coses per una reforma del Gonzalo Anaya», explica l’alcalde Michel Montaner.

«En conjunt, a Xirivella hem perdut prop de 7 milions d’euros per la gestió de l’anterior govern municipal. Almenys ara podrem acabar la «escoleta», conclou l’alcalde.

Esta escola infantil comptarà amb sis aules que porten el lavabo incorporat i totes elles tenen accés directe al pati exterior. Està previst també una sala multiusos, 1 zona de recepció, un pati interior i una zona per al personal. Tot això fa un total de 572, 25 metres quadrats de superfície útil. El pressupost inicial de l’obra va ser de 1.012.354 euros i la licitació nova eixirà per 752.214,33 una vegada descomptada l’obra ja executada.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *