Albalat dels Sorells millora els seus parcs públics

Una part dels fons SOM de 2018, que la Diputació de València atorga anualment als ajuntaments, s’ha destinat a millorar la seguretat i la instal·lació de nou mobiliari i jocs en els parcs i jardins de la localitat d’Albalat dels Sorells.
Com ha comentat Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, s’han destinat 40.000 € per a fer estes millores. Una part important d’estes inversions es realitzaran en el parc del Carrer Mestre Serrano. Amb la qual cosa la corporació vol revalorar este parc que històricament ha rebut sempre menys inversions.

Per altra banda, el regidor de participació Xavi Vázquez, ha comentat que a l’hora de decidir com invertir estos 40.000 € s’ha tingut en compte l’opinió que els usuaris van fer en el seu moment en les jornades de participació organitzades des de la regidoria. Així s’atendran algunes de les reivindicacions més demanades pel veïnat com ara la instal·lació de més jocs i una font en el parc de Mestre Serrano, eliminació dels esglaons del parc Hort del Comte on hi han hagut diversos accidents, Instal·lació d’una tirolina en el parc dels paellers i tancaments en forma de burlador en les entrades i eixides dels parcs per guanyar en seguretat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *