Alboraia ha acollit els candidats i candidates a les primàries per a les Corts de Compromís

Els candidats i candidates han explicat els seus projectes en el Centre de Majors d’Alboraia en un acte organitzat per Compromís per Alboraia

L’acte era una convocatòria oberta a totes les candidatures a les primàries de Compromís per les quals es confeccionaran les llistes electorals a les Corts Valencianes.

L’acte s’ha realitzat en el Centre Cívic de Portalet (Centre de Majors) i ha sigut presentat per Conxa Villena (regidora i candidata a l’alcaldia en les pròximes eleccions locals d’Alboraia). Els candidats-es que han acudit han sigut: Nathalie Torres; Maria Josep Amigó; Graciela Ferrer; Francesc Gamero Lluna; Carles Esteve; Jesús Pla; Juanma Ramón Paul; Alvar Castello. A la cita han acudit persones simpatitzants, militants de Compromís però també veïns-es.

Les primàries de la coalició estan obertes a tota la ciutadania que s’haja registrat abans del 3 de febrero. Es realitzaran el 8, 9 i 10 de febrer (votació telemática) i l’11 de febrer (votació presencial) En el cas d’Alboraia es podrà votar en la sala de reunions de la Ciutat de l’Esport de 18 a 20 hores.

En el facebook de Compromís per Alboraia es poden veure les diferent fotografies de l’acte https://www.facebook.com/Compromisperalboraia