Comiat de la legislatura de Ramón Marí, alcalde en funcions de l’Ajuntament d’Albal

Aunque el destino político del Ayuntamiento de Albal estará en el aire [previsiblemente] hasta la su constitución, en el pleno del sábado 17 [12 horas], que será retransmitido es streaming por las redes sociales municipales del consistorio, el alcalde [en funciones] Ramón Marí, ha comenzado a preparar su particular despedida.

Hoy ha publicado un primer adiós en las redes sociales municipales, con una foto de la última Junta de Gobierno Local celebrada ayer donde ha subrayado la dureza de una última legislatura marcada por la pandemia y la inflación.
«Ahir vam celebrar la darrera Junta de Govern Local de la legislatura al consistori on, cada principi de setmana, s’hem reunit. Hem segut un equip mestís i conciliador, que ha treballat en els anys més durs de la democràcia; per la pandèmia, la policrisi i una inflació molt greu.
Passe el que passe proper dissabte al Plenari de Constitució del nou Ajuntament, ha estat un plaer compartir govern amb este grup de dones i homes excel•lent que, amb encerts i errades, ha procurat la felicitat i el benestar d’Albal».
De la plantilla municipal se despedirá este viernes 16, a las 12:00 horas, en el salón de plenos. Hoy ha enviado un correo masivo a todas y todos para convocarlos, avanzando el agradecimiento y su papel esencial para hacer de Albal una mejor ciudad.
«Com sabeu, este pròxim 17 de juny celebrarem el plenari de constitució del nou Ajuntament. Tot i que els socialistes d’Albal hem estat la força més votada en les darreres eleccions municipals, el futur polític d’Albal està en l’aire fins al ple d’este dissabte a migdia.
És per este motiu que arriba el moment del meu comiat, de l’adeu del grup de persones que, amb encerts i errades, hem treballat al capdavant del consistori durant 20 anys i cinc legislatures. No hem estat a soles, hem comptant amb un equip humà, de dones i homes que, ens han/heu ajudat a desenvolupar els nostres projectes i idees amb les quals hem tractat de garantir el benestar ciutadà, protegint-la i fent-la més feliç.
Ser l’alcalde d’Albal ha estat una experiència enriquidora que ha marcat la meua vida pública i privada, la qual he disfrutat però que ha llevat molt de temps a la meua familia. Tot i això he segut molt feliç i ells també perque m’han vist feliç. Ho tornaria a fer i, la meua dona i fills tornarien a donar-me el seu suport, com ara estan fent. Sense el vostre treball i aportacions no haguera estat possible, juntament amb el dels regidors i regidores dels meus diferents governs i de les corporacions. M’agradaria poder elevar-vos este agraïment i respecte, de manera col·lectiva, és per això que vos convoque este divendres 16 de juny (12 hores), al saló de plens de l’Ajuntament».